Investeringen er tilbagebetalt på under et år

RPA robotter gør administrationen af 4.000 ejendomme effektivt, hurtigt og med langt færre fejl

Newsec administrerer ca. 4.000 ejendomme i Danmark, og beskæftiger mere end 500 mennesker inden for administration af foreninger og investeringsejendomme, udlejning, drift- og projektstyring og regnskab. Newsecs medarbejdere håndterer registrering af lejekontrakter, lejevarslinger og reguleringer, varsling af skatter og afgifter, varme- og fællesregnskaber samt udveksler informationer med ejere, lejere og driftsledere. Et stort manuelt arbejde med tunge regelbaserede og tidskrævende processer og store datamængder, der skal håndteres på daglig basis.

En generel udfordring i ejendomsbranchen er at rekruttere medarbejdere til at håndtere det både manuelle og komplekse arbejde, derfor så Newsec et behov for at re-tænke deres forretning. Derfor kontaktede de Witrics, som nu har hjulpet Newsec i gang med at automatisere deres manuelle processer, så medarbejderne ikke længere skal bruge dyrebar tid på fx indtastninger, indhentning og samkørsel af data.

 

Digitale virtuelle assistenter og 100% fokus på digital transformation 
Witrics har hjulpet Newsec med at bygge deres første digitale robotter, også kaldet  ”virtuel assistenter”, der hjælper medarbejderne i deres daglige arbejde ved at automatisere virksomhedens manuelle processer. De automatiserede processer frigiver tid til andre, mere spændende opgaver, giver besparelser og gladere medarbejdere.

Witrics har trænet og uddannet Newsecs medarbejdere, så de selv kan udvikle, drifte og vedligeholde deres virtuelle assistenter. Newsec har nu fem dedikerede medarbejdere, der har fuldt fokus på automatisering af virksomhedens forretningsprocesser og har udviklet over 60 robotter på kun 8 måneder. Robotter, der nu assisterer medarbejdere inden for alle forretningsområder i virksomheden.

Læs også mere om Newsec på newsec.dk

Har I også udfordringer med tunge, manuelle processer, som I ville ønske, skete automatisk? Så kontakt Witrics til en Proff-of-Concept dag, hvor vi kommer og viser jer, hvordan I kan få gavn af digitale assistenter i jeres forretning.