Vi hjælper virksomheder ved at automatisere deres arbejdsgange gennem brug af intelligent teknologi. 

Om Witrics

Witrics bygger på stærke forretnings- og it-kompetencer. Vi tror på, at åben dialog med vores kunder og hinanden giver de bedste løsninger. Vi er specialister i at skabe værdi for vores kunder – og vi sætter en ære i, at det er det, der er vores fokus: Værdiskabelse fra første møde.

Vi leverer i dag it-services, rådgivning og udvikling til implementering og drift til en bred vifte af virksomheder og organisationer. Vi hjælper vores kunder med digital omstilling af deres forretning gennem automatisering af arbejdsgange, træning i bedre udnyttelse af IT-systemer og udvikling af IT-løsninger på forskellige digitale platforme. 

Det er vi stolte af

Mennesker først
Vi tror på, at nøglen til succes skabes gennem tæt samarbejde samt måden, vi motiverer og inspirerer hinanden på. Vi fokuserer på at optimere hverdagen for enkeltpersoner og små grupper af medarbejdere hos vores kunder for på den måde flytte hele virksomheden.

Løbende forbedringer
Vi går ikke på kompromis med forretningen. Vi leverer kun løsninger, når det er åbenlyst, at det forbedrer noget i vores kunders forretning. Det kan f.eks. være arbejdsgange, produkter, brugeroplevelser eller kvalitet. Et forløb sammen med vores kunder er ofte en serie af leverancer, som en-efter-en giver forbedringer og skaber værdi for forretningen og den enkelte medarbejder.

Ansvarlighed
Hos Witrics tager vi ansvar for at levere høj kvalitet til rette tid og aftalt pris. Vi tager ansvar for, at vores medarbejdere dyrker deres talent og løbende er nysgerrige efter at få ny viden og i at udvikle sig – både fagligt og menneskeligt. Ved at hjælpe virksomheder i Danmark styrker vi dansk konkurrenceevne – og det mener vi er bæredygtigt og ansvarligt.

Altid fokus på værdiskabelse
Når vi samarbejder med vores kunder, så er det vigtigt, at der hurtigt skabes værdi. Alle små eller store projekter skal have en målsætning for, hvilken værdi de vil skabe. Det er gennem tæt dialog og samarbejde, at de bedste løsninger opstår, og det er vores dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere helt bevidste 

Skriv til os om RPA? Dit behov? Demo? UiPath kurser?