Uffe Willemoes-Wissing er udvalgt MVP 2021 af UiPath

Uffe Willemoes-Wissing er valgt som en af UiPath MVP’s i 2021. Hans kreativitet og fokus på at hjælpe firmaer med automatisering har placeret ham bland Top 20 i verdenen indenfor automatisering.

Hos Witrics er stolte af at Uffe er en af UiPath’s “Most Valued Professionals”

Hør hvad han har at sige om nomineringen

Ifølge UiPath har “MVP’er været en  drivkraft i opbygningen af UiPath community, støttet andre RPA udviklere til at forbedre deres færdigheder, arbejdet med unge og evangeliseret RPA – samtidig med at deres professionelle erfaring, netværk og eksponering.” De har altid haft en tilgang til RPA hvor alle skal have deres egen robot. Hos Witrics har vi en ambition om at hjælpe organisationer med at implementerer RPA på en effektive måde, hvor de forsætter med at have viden om processen og hurtigt kan skabe værdi. Vi hjælper vores kunder med digital omstilling af deres forretning gennem automatisering af arbejdsgange, træning i bedre udnyttelse af IT-systemer og udvikling af IT-løsninger på forskellige digitale platforme. 

Kontakt en UiPath MVP

Hos Witrics har vi et ønske om at altid at hjælpe, så hvis du har spørgsmål omkring RPA er du velkommen til at kontakte Uffe eller en af de andre eksperter hos Witrics for en uforpligtende snak om robotter.

Uffe Willemoes-Wissing
Director & co-founder
Tel: +45 53675100
Mail: uww@witrics.dk

Om UiPath

UiPath ser ubegrænset potentiale i den måde, vi lever på. Det driver den måde, de arbejder på. De tager dristige risici og stræber altid efter ydmyghed, så vi forbliver åbne for endnu større muligheder. UiPath fjerner grænserne mellem sig selv og deres kunder gennem løbende delt læring og vækst. Succeser er ikke kun knyttet sammen, de er uadskilleligt sammensmeltet. De fremskynder indsatsen, så alle kan innovere og udvikle sig hurtigt.

UiPath er defineret af en stor mangfoldighed, åben i den måde, de lytter på, ærlig i den måde, de taler på, grådig i deres appetit på at forstå unikke synspunkter og oplevelser. De tror på at bruge automatiseringens transformative kraft til at befri menneskers ubegrænsede potentiale.