Vores løsninger leveres med forretningsfokus og værdiskabelse fra første kontakt

Sådan hjælper vi vores kunder

Vores dygtige medarbejdere har stærke kompetencer indenfor alle væsentlige it-discipliner og lang erfaring fra mange forskellige brancher og industrier. Det sikrer, at forretning og it spiller godt sammen, når vi arbejder med vores kunder og deres medarbejdere. 

Fremgangsmåde

1. Undersøgelse

Når vi arbejder med automatisering handler det om at prioritere og vælge indsatsområder og finde det, der giver mening at automatisere. Uanset om teknologien gør noget muligt, er det er jeres forretning, der afgør hvor – og i hvor høj grad – automatisering skal udnyttes.

Vi kigger først sammen på jeres forretningsprocesser – og dernæst på teknologien, der kan hjælpe med at forbedre dem.

2. Implementering

Teknologien vi vælger, og løsningerne vi udvikler, skal bruges effektivt i arbejdsdagen. Deres succes afhænger af funktionaliteten,  det tekniske set-up og at brugerne tilegner sig gode kompetencer til at kunne anvende teknologien og løsningerne.

Når vi laver løsninger sammen med jer, sikrer vi at den tekniske løsning, projektets plan og metode er dybt forankret i organisationen.

3. Support

Vi hjælper jer med både at overvåge, at systemerne kører hos jer som forventet og/eller hjælper jer med løbende at lægge nye opdateringer på jeres systemer.

Vi står til rådighed med support, når I har brug for hjælp til at komme videre – eller hvis noget uforudset sker.

Det er vigtigt for os, at I altid har os som livline.

Teknologi og ydelser

RPA

Vi udvikler administrative robotter, der kan assistere medarbejdere i tunge, manuelle processer og overtage nogle af de komplekse opgaver, som tidligere kun var muligt at udføre af mennesker.

ERP

Vi hjælper jer med at skabe forbedret datakvalitet og lagerstyring samt smartere planlægning af produktion og afrapportering gennem udvikling af tilpassede styringssystemer.

IoT

Vi hjælper jer med at samle og anvende information fra alle hjørner af jeres forretning.

 

Kunstig intelligens

Vi hjælper jer med at samle og anvende information fra alle hjørner af jeres forretning.

Apps og mobile løsninger

Vi udvikler apps og mobile løsninger.

Firmakurser

Vi hjælper jer med at opbygge kompetencer i jeres virksomhed, så I selv kan lære at bygge robotter, der kan automatisere jeres forretningsprocesser.

Vi samarbejder med markedets
stærkeste teknologivirksomheder

Vores vigtigste opgaver er at udnytte teknologien til at skabe resultater for vores kunder.

Kombinationen af en stærk forretningsforståelse, de bedste udviklere og dyb forståelse for digitale platforme og teknologier sikrer høj teknisk kvalitet og løsninger, der udnytter teknologien optimalt.